Menus

We use  fresh produce  and so some dishes may not be available on the day. Thank you for your understanding.

Menu

Choux Printanier
Rillettes de Saumon/Céleri en Salade
ou
Nougat de Chèvres
Eclats Aux Fruits Secs

***

Emincé de Volaille, Sauce Piment d’Espelette
Légumes de Saison
ou
Dos de Cabillaud/Crème de Poivrons Rouges
(selon arrivage)
Légumes de Saison

***

Faisselle de Fromage Blanc
Version Sucrée ou Salée
ou
Assiette de Fromages Affinés

***

Carte de Desserts et Sorbets
(à choisir en Début de Repas)

€ 29.00

(Starter, Main Course, Dessert)

€ 32.50

(Starter, Main Course, Cheese, Dessert)

Menu "Logis" Traditional Local Dishes

Mise en Bouche

***

Les 6 Traditionnels Escargots de Bourgogne
« Ferme de Briant »
ou
Mousseline de Grenouilles
Crème de Cresson

***

Pièce du Charolais/Sauce Epoisses
Légumes de Saison
ou
Dos de Cabillaud/Crème de Poivrons Rouges
(selon arrivage)
Légumes de Saison

***

Faisselle de Fromage Blanc
Version Sucrée ou Salée
ou
Assiette de Fromages Affinés

***

Carte de Desserts et Sorbets
(à choisir en Début de Repas)

€ 34.00

(Starter, Main Course, Dessert)

€ 37.50

(Starter, Main Course, Cheese, Dessert)

children's menu

Cocktail *** Pièce du Charolais Garniture du Moment *** Glace ou Sorbet Petit Gastronome

€ 11.50

(Children under 12)

Our Menu

Home Cooked Menu

We use  fresh produce  and so some dishes may not be available on the day

Starters

  • Mousseline de Grenouilles 12.50 €

    Crème de Cresson

  • Choux Printanier 12.50 €

    Rillettes de Saumon/Celeri en Salade

  • Nougat de Chèvre 12.00 €

    Eclats Aux Fruits Secs

  • Les 6 escargots de Bourgogne en Persillade 12.50 €

    "Ferme de briant"

Fish Dishes

  • Dos de Cabillaud 18.00 €

    Crème de Poivrons Rouges

Meat Dishes

  • Pièce du Charolais/Sauce aux Morilles 26.00 €

    Seasonal Vegetables

  • Emincé de Volaille, Sauce Piment d'Espelette 18.50 €

    Seasonal Vegetables

Cheese

  • Faisselle de Fromage Blanc 5.50 €

    Version Sucrée ou Salée

  • Duo Bourgogne Franche Comté 5.70 €

    Eclats de Noix

Desserts

  • Millefeuille Crème Praliné 8.50 €
  • La Poire Confite comme une Tatin 8.50 €

    Croustillant Breton

  • Crème Brulée aux Pralines Roses 8.50 €
  • La Gourmandise du Moment 8.50 €

SORBETS WITH ADDED LIQUEUR

additional charge of 2 Euros on the 29 and 32.50 Euro menus
  • Colonel 8.80 €

    Lemon Sorbet with added Vodka

  • Bourguignonne 8.80 €

    Blackcurrant Sorbet, with Blackcurrant Liqueur and Burgundy Brandy

  • Coupe Williams 8.80 €

    Sorbet Poire, Eau de Vie

Ice Cream and Sorbets

  • 3 Scoops 6.80 €

    Blackcurrant, Vanilla, Lime, Pear and Chocolate

  • 2 Scoops 5.50 €

    Blackcurrant, Vanilla, Lime, Pear and Chocolate

All prices inclusive of VAT and Service Charges April 2022

Reservations