Menus

We use  fresh produce  and so some dishes may not be available on the day.
Thank you for your understanding.

Menu

Nage de Moules et Gambas
Velouté Marin
ou
Oeuf Mollet Sauce Epoisses

***

Plat Mijoté Automnale
Légumes
ou
Pièce de Charolais Beurre Persillé
Légumes
ou
Merlu sauce citronnée/concassée de Tomates
(selon arrivage)
Légumes de saison

***

Faisselle de Fromage Blanc
Version Sucrée ou Salée
ou
Assiette de Fromages Affinés

***

Carte de Desserts et Sorbets
(à choisir en Début de Repas)

€ 30.00

(Starter, Main Course, Dessert)

€ 34

(Starter, Main Course, Cheese, Dessert)

Menu "Logis" Traditional Local Dishes

Mise en Bouche

***

Les 6 Traditionnels Escargots de Bourgogne
« Ferme de Briant »

***

Pavé de Rumsteack/Beurre Rouge à l’Echalotes
Légumes de Saison

***

Faisselle de Fromage Blanc
Version Sucrée ou Salée
ou
Assiette de Fromages Affinés

***

Carte de Desserts et Sorbets
(à choisir en Début de Repas)

€ 35.00

(Starter, Main Course, Dessert)

€ 39.00

(Starter, Main Course, Cheese, Dessert)

children's menu

Cocktail

***

Pièce du Charolais
Garniture du Moment

***

Glace ou Sorbet
Petit Gastronome

€ 11.50

(Children under 12)

Our Menu

Home Cooked Menu

We use  fresh produce  and so some dishes may not be available on the day

Starters

  • Nage de Moules et Gambas 12.80 €

    Velouté Marin

  • Oeuf Mollet 12.50 €

    Sauce Epoisse

  • Les 6 escargots de Bourgogne en Persillade 13.00 €

    "Ferme de briant"

Fish Dishes

  • Merlu sauce Citronnée 18.00 €

    Concassée de Tomates

Meat Dishes

  • Pavé de Rumsteack/Beurre Rouge à l'Echalotes 27.00 €

    Seasonal Vegetables

  • Plat mijoté Automnal 18.00 €

    Seasonal Vegetables

Cheese

  • Faisselle de Fromage Blanc 5.60 €

    Version Sucrée ou Salée

  • Plate Bourgogne Franche Comté 6.00 €

    Eclats de Noix

Desserts

  • Tarte Craquante au Chocolat/Quenelle Glacée 8.80 €
  • Poire Cuite dans son Sirop /Cannelle /Sorbet Poire 8.80 €

    Croustillant Breton

  • Crumble aux Pommes et Caramel 8.80 €
  • La Gourmandise du Moment 8.80 €

SORBETS WITH ADDED LIQUEUR

additional charge of 2.50 Euros on the 30 and 34 Euro menus

  • Bourguignonne 8.90 €

    Blackcurrant Sorbet, with Blackcurrant Liqueur and Burgundy Brandy

  • Coupe Williams 8.90 €

    Sorbet Poire, Eau de Vie

Ice Cream and Sorbets

  • 3 Scoops 6.80 €

    Blackcurrant, Vanilla, Caramel, Pear and Whihe Chocolate

  • 2 Scoops 5.80 €

    Blackcurrant, Vanilla, Caramel, Pear and Whihe Chocolate

All prices inclusive of VAT and Service Charges October 2022

Reservations