Menus

We use  fresh produce  and so some dishes may not be available on the day.
Thank you for your understanding.

Menu

Velouté de Champignons
Parfumé à l’Huile de Truffes
ou
Noix de Saint Jacques et Gambas
Aux Agrumes
(supplément 2 Euros)

***

Joue de Bœuf Braisé Façon Bourguignon
Légumes de Saison
ou
Quenelle de Brochet
Sauce Nantua

***

Faisselle de Fromage Blanc
Version Sucrée ou Salée
ou
Assiette de Fromages Affinés

***

Carte de Desserts et Sorbets
(à choisir en Début de Repas)

€ 28.00

(Starter, Main Course, Dessert)

€ 31.50

(Starter, Main Course, Cheese, Dessert)

Menu "Logis" Traditional Local Dishes

Mise en Bouche

***

Les 6 Escargots en Persillade
ou
Escargots /Feuilletage en Coquille
Crème de Persil

***

Pièce du Charolais/Sauce Morilles
Légumes de Saison
ou
Noix de Saint Jacques et Gambas aux Agrumes

***

Faisselle de Fromage Blanc
Version Sucrée ou Salée
ou
Assiette de Fromages Affinés

***

Carte de Desserts et Sorbets
(à choisir en Début de Repas)

€ 33.00

(Starter, Main Course, Dessert)

€ 36.50

(Starter, Main Course, Cheese, Dessert)

children's menu

Cocktail

***

Pièce du Charolais
Garniture du Moment

***

Glace ou Sorbet
Petit Gastronome

€ 11.50

(Children under 12)

Our Menu

Home Cooked Menu

We use  fresh produce  and so some dishes may not be available on the day

Starters

  • Briant’s Farm French Snails in a puff pastry shel 12.50 €

    Crème de Persil

  • 6 Snails with Parsley Butter 12.50 €

    from the Briant Farm

  • Velouté de Champignons 12.00 €

    Parfumé à Huile de Truffes

Fish Dishes

  • Quenelle de Brochet 21.00 €

    Sauce Nantua

  • Noix de Saint Jacques et Gambas 25.00 €

    Aux Agrumes

Meat Dishes

  • Pièce du Charolais/Sauce aux Morilles 26.00 €

    Seasonal Vegetables

  • Joue de Boeuf Braisé Façon Bourguignon 24.00 €

    Seasonal Vegetables

Cheese

  • Faisselle de Fromage Blanc 4.50 €

    Version Sucrée ou Salée

  • Assiette de Fromages Affinés 5.50 €

Desserts

  • La Gourmandise du Moment 8.20 €
  • Ile Flottante aux Pralines Roses 8.20 €
  • Feuilleté aux Pommes 8.20 €
  • Tarte aux Fruits de Saison 8.20 €

SORBETS WITH ADDED LIQUEUR

additional charge of 2 Euros on the 24 and 28 Euro menus

  • Colonel 8.80 €

    Lemon Sorbet with added Vodka

  • Bourguignonne 8.80 €

    Blackcurrant Sorbet, with Blackcurrant Liqueur and Burgundy Brandy

Ice Cream and Sorbets

  • 3 Scoops 6.50 €

    Blackcurrant, Vanilla, Lime and Granny Smith Apple

  • 2 Scoops 5.00 €

    Blackcurrant, Vanilla, Lime and Granny Smith Apple

All prices inclusive of VAT and Service Charges October 2021

Reservations