Menus

We work with fresh products, we may miss a dish.
Thank you for your understanding.

Menu

Espuma de Potimarron
Crémeux au Safran
ou
Feuilleté de Champignons et Noisettes
Velouté à l’Essence de Truffe

***

Suprême de Pintade, à l’Epoisses de Chalencey
Légumes
ou
Pavé de Saumon, Emulsion à l’Oseille
Légumes

***

Chèvre de la Ferme des « Bien Vivants »
Piment d’Espelette, Huile d’Olive
ou
½ Saint Marcellin
Eclats de Noisettes

***

Carte de Desserts et Sorbets
(à choisir en Début de Repas)

€ 24.00

(Starter, Main Course, Dessert)

€ 28.00

(Starter, Main Course, Cheese, Dessert)

Menu "Logis" Traditional Local Dishes

Mise en Bouche

***

Tarte Craquante
Chair de Grenouilles
Crème Persillée à l’Ail Doux
ou
Pâté en Croûte de Saison
Confit d’Oignons

***

Charolais Façon Escarboeuf
Légumes d’Automne
ou
Filet de Bar Cuit au Four
Crème d’Orange
(Pêche de Ligne ou Petit Bateau)
Légumes

***

Chèvre de la Ferme des « Bien Vivants »
Piment d’Espelette, Huile d’Olive
ou
½ Saint Marcellin
Eclats de Noisettes

***

Carte de Desserts et Sorbets
(à choisir en Début de Repas)

€ 31.00

(Starter, Main Course, Dessert)

€ 35.00

(Starter, Main Course, Cheese, Dessert)

children menu

Starter
according to preparation

***

The butcher’s small choice cut
or
The small fish fillet
Chef’s Sauce and topping of the moment

***

Ice Cream or Sorbet
or
Dessert
Small Gourmet

€ 11.50

(Child under 12 years old)

Our Homecooked Menu

We use Fresh Produce, so some dishes may not be available on the day

Starters

  • Espuma de Potimarron 11.50 €

    Crémeux au Safran

  • Feuilleté de Champignons et Noisettes 12.50 €

    Velouté à l'Essence de Truffe

  • Pâté en Croûte de Saison 13.50 €

    Confit d'Oignons

  • Tarte Craquante, Chair de Grenouilles 13.50 €

    Crème Persillée à l'Ail Doux

  • Les 6 escargots en Persillade 11.80 €

    « Ferme de Briant »

Fish

  • Pavé de Saumon 15.50 €

    (Label Ecosse) /Emulsion à l'Oseille

  • Filet de Bar, Crème à l'Orange 20.50 €

    (Pêche de Ligne ou Petit Bateau)

Meat Dishes

  • Suprême de Pintade 16.50 €

    à l'Epoisses de Chalancey

  • Charolais Façon Escarboeuf 18.50 €
  • Pièce du Charolais 24.50 €

    Sauce Marchand de Vin

Cheese

  • Chèvre de la Ferme des « Bien Vivants » 5.50 €

    Piment d'Espelette, Huile d'Olive

  • ½ Saint Marcellin 5.50 €

    Eclats de Noisettes

  • Fromage Blanc Fermier 5.50 €

Desserts

  • La Gourmandise du Moment 8.00 €
  • Sablé Poire Belle Hélène 8.00 €
  • La Traditionnelle Crème Brulée 7.80 €
  • Lingot Yucatan , Crème Vanille 8.20 €

Ice Cream, Sorbet with added

Additional charge of 2,00 Euros on 24 Euro menu

  • Colonel € 8.50

    Lemon Sorbet with added Vodka

  • Bourguignonne € 8.50

    Blackcurrant Sorbet, with Blackcurrant Liqueur and Burgundy Brandy

  • After Eight € 8.50

    Mint Chocolate Ice Cream with « Get » Liqueur

Ice Cream and Sorbets

  • 3 Scoops € 6.50

    Mint Chocolate, Blackcurrant, Strawberry, Vanilla, Chocolate, Lime

  • 2 Scoops € 5.00

    Mint Chocolate, Blackcurrant, Strawberry, Vanilla, Chocolate, Lime

takeaway sales

by reservation

Price includes VAT and Service Charges – Juin 2020

Book your Table