The Restaurant

Our chef, Christian, with Florence welcoming the guests, proposes a refined and traditional home-made cuisine, with products from nearby Burgundy terroir, Burgundy snail Gougère (puffed pastry) with nuts, meurette eggs (poached, lard in crisps, red-wine sauce), Charolais beef pavé with Berthaut house époisses cheese, enhanced with an estate wine-list.

Make yourself comfortable, at the bar with a cosy atmosphere, and enjoy our selections of whiskies and wines by the glass.

Opening days

From Tuesday to Saturday
From 7.30 p.m to 9.00 p.m

On Sundays
From 12.00 to 1.30 p.m

Our menus

Menu

Mise en Bouche
***
Vol au Vent d’Automne 
Champignons, Sot l’y laisse
ou
Terrine du Moment , Pain de Campagne Grillé,
Compotée  D’oignons  Rouges
***
Filet de Truite  Emulsion au Vin Jaune
Champignons , Riz Basmati
ou
Filet  de Canette  Rôti , Griottes de Fougerolles,  Jus au Porto
Galette Parmentière, Légume Oublié Poelé
***
Assiette Des Affinés de Bourgogne
***
Carte de Desserts et Sorbets
(à choisir en début de repas)

26.50 €

(Entrée – Plat – Dessert)

29.50 €

(Entrée – Plat – Fromages – Dessert)

Menu du terroir "logis"

Mise en Bouche
***
Gougère d’Escargots
en Crème d’Ail
ou
Mousseline de Saumon, Velouté d’Ecrevisses
***
Epaule d’Agneau “Terroir” confit 5 heures,
Jus au Romarin
Quenelle Vitelotte, Courge Poelée
ou
Lotte de nos côtes, Fumet Elulsionné au Safran
Tagliatelles de Légumes
***
Assiette Des Affinés de Bourgogne
***
Carte de Desserts et Sorbets
(à choisir en début de repas)

28 €

(Entrée – Plat – Dessert)

31 €

(Entrée – Plat – Fromages – Dessert)

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